Vuokraa kunnon pesu- ja siivousvälineet, säästä aikaa ja hermoja - höyrypesurit ja painehuuhtelulaitteet Ideamrentistä

Vuokraa meiltä tarpeeseen sopivat ammattilaistenkin käyttämät pesu- ja siivousvälineet. Säästät taatusti aikaa ja hermojasi.

Tehokkaat siivousvälineet Ideam Rentistä, Herttoniemestä

Meiltä löydät mm. uudet ja toimivat höyrypesurit ja painehuuhtelulaitteet - Kärcherin Puzzi 100 ja Puzzi 200 sekä Nislfiskin isommat painepesurit.

Pesuvinkki:

Aurinko paistaa ja silmät näkevät harmittavan tarkasti likaantuneet pinnat. Jos sohva on tahrainen tai muuttanut väriään vaaleasta tummemmaksi, siihen löytyy helppo ratkaisu tekstiilipesurista, vaikka sisätiloissa.

Ideam Rentin Suosituin konetyyppi on Puzzi 100 tai 200 malliOta avuksi  helppokäyttöinen Kärcherin Puzzi -pesuri, jolla pesu tapahtuu käyttämällä sekä vesisuihkua ja samalla imuria.

Kun puhutaan pahasti piinttyneestä sohvasta, tulosta, matosta, suosittelemme ensin laitteella vesipesua. Vettä tulee vain halutessa, ja imurilla samalla imien. Käsi löytää nopeasti rytmin, jolloin vettä ei tule liikaa. Sen jälkeen vain imurilla lian nosto pintaan. Tekstiilipesutabletti lämpimän veden sekaan ja uusi pesu. Kun vielä käytät imuria imemään kosteutta pois, saat sohvan käyttöön varsin pian. Kannattaa varata muutama tunti kuivumiseen. Toki, jos käytät imuria tehokkaasti, voit istua kostumatta jo tunnin parin päästä.

Puzzi toimii myös isojen mattojen, nojatuolien, tuolinistuinten pesussa siinä missä autonpenkkienkin puhdistamisessa. Kokolattiamatoille on oma suulakkeensa ja pitkä varsi. Muut matot voi pestä peruslaitteella ja -varsilla. Parketin päällä pestessä, kannattaa lattia suojata. Vesi roiskuu jonkin verran paineen vuoksi, mutta käyttäjä myös itse painamalla liipasimesta säätelee veden määrän.

Hyvää palautetta Puzzista tulee jokaiselta käyttäjältä. On pesty Alcantare-kangasta, normaalimattoja ja myös antiikkisohva. Kun puhumme arvokalusteista, tai matoista, suosittelemme varovaista, vain vedellä tehtyä kokeilua ennen pesun aloittamista.

Palaute näin kokeillen on ollut läpi linjan hyvää. Värit ovat kirkastuneet ja pöly on poistunut, ilma raikastunut.

Tervetuloa Herttoniemeen Ideamrentiin varaamaan oma Puzzi-päiväsi - toimitilat ja kotisi kiittävät :))

Lisätietoa www.ideam.fi

Jani Åhman
040 505 8350
jani@ideam.fi

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>